Lapačka 16, 10000 Zagreb
Tel.: 01/307-9497
Mob.: 091/5355-779
Mail: stolarija.herceg@gmail.com

Poèetna
O nama
Usluge
Galerija
Kontakt
O nama
 

Stolarija HERCEG je obrtnièka radionica koja postoji od 1963.godine. Osnovao ju je Ivan Herceg a nakon njegovog odlaska u mirovinu posao je nastavio voditi njegov sin Damir.

Trudimo se proizvoditi namještaj po željama svojih mušterija i to što je više moguæe iz prirodnih materijala sa posebnim naglaskom na èvrstoæu i dugotrajnost. Osim gotovog namještaja kod nas možete nabaviti i samo elemente za namještaj kao poluproizvod ili kao gotov proizvod (lakirano ili pripremljeno za lakiranje).

Takve proizvode najviše isporuèujemo ostalim stolarskim radionicama ili mušterijama koje same žele sklapati svoj namještaj. Sve vrste furnira i ploèa možete kupiti kod nas ili donijeti svoj materijal koji æemo mi struèno obraditi do finalnog proizvoda.

Iz našeg izbora furnira možemo izdvojiti: domaæe vrste furnira raznih debljina kao i egzota, a sve njih možemo nalijepiti na ploèaste materijale kao što su iverica,MDF ploèa ili panel ploèa .Najpoznatije domaæe vrste furnira su: hrast, jasen, bukva, javor, trešnja, orah, a egzota: wenge, zebrano, anigre, teak, padouk, makassar, ebanovina, palisander, itd.

U današnje vrijeme furnirani proizvodi imaju široko podruèje primjene. Osim proizvodnje namještaja tu su i razne obloge, pregradne stijene, vratna krila, gazišta, stepeništa, ograde itd.

Proces proizvodnje furniranih ploèa poèinje naravno odabirom najljepših bunteva furnira koji se posebnim ljepilima ljepi na ploèe pod posebnim parametrima i tada takva ploèa prolazi kroz nekoliko faza brušenja da bi se na kraju dobila što ljepša i uglaðenija površina.

Neki naši strojevi su:

Furnir
Furnir
Furnir
Veneer- and Panelsaw FSP
SVP 950 A
Stabil Pressen
Kuper FW 1200 E
Poèetna | O nama | Usluge | Galerija | Kontakt
Sva prava pridržana © stolarija HERCEG